دلیل شکرک زدن عسل

شکرک زدن عسل فرایندی است که طی آن قند موجود در عسل به صورت جامد در می آید عسل یک محلول قندی بیش از حد اشباع است که قند آن نمی تواند به صورت محلول باقی بماند عسل یکی از مواد غذایی با خواص بی نظیر است که از آن در درمان بسیاری از بیماری ها از جمله درمان سریع گلودرد استفاده می شود این ماده غذایی حاوی درصد بالایی از مواد قندی است که در واقع باید به صورت جامد وجود داشته باشد و به محض اینکه شرایط مطلوبی فراهم شود ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *