کاهش احتمال مرگ بیماران قلبی با صرف پروتیین

نتایج تازه ترین تحقیقات منتشر شده نشان داده است بیماران قلبی که روزانه 70 گرم پروتیین مصرف می کنند شانس خود از مرگ در اثر بیماری را تا 50 درصد کاهش می دهند به گزارش فانوس نتایج تازه ترین تحقیقات منتشر شده نشان داده است بیماران قلبی که روزانه 70 گرم پروتیین مصرف می کنند شانس خود از مرگ در اثر بیماری را تا 50 درصد کاهش می دهند رژیم غذایی همراه با دیگر عادات سالم و مناسب در زندگی می تواند سبب کاهش ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *