نقش حفاظتی رژیم غذایی پرفیبر در مقابل ویروس آنفلوانزا

رژیم غذایی سرشار از فیبرباعث کاهش واکنش های ایمنی مضر در ریه ها می شود در حالی که از طریق فعال سازی سلول های T ایمنی ضدویروسی را تقویت می کند این فواید از طریق تغییر در ترکیب باکتری های روده ایجاد شده و منجر به افزایش تولید اسیدهای چرب زنجیره کوتاه SCFAs از طریق تخمیر میکروبی فیبر رژیمیمی شود بنجامین مارسلند و چربی و میزان پایین فیبر است می تواند اسیب پذیری در برابر بیماری های التهابی را افزایش و ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *