پیتزا ناپولی

مایه خمیر و آب ولرم را مخلوط کنید و کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود آن گاه در ظرف مناسبی آرد نمک ریحان و روغن را مخلوط کنید و مایه خمیر عمل آمده را نیز بیفزایید مایه خمیر 1 قاشق چایخوری آب ولرم یک چهارم پیمانه آرد 2 پیمانه نمک و ریحان خشک یک دوم قاشق چایخوری روغن زیتون یک چهارم پیمانه پیاز 1 عدد کوچک روغن به میزان لازم سوسیس دودی خرد کرده 100 گرم ژامبون دودی خرد کرده 100 گرم قارچ خرد کرده 10 عدد فلفل دلمه ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *