کباب هایی که سرطان زا هستند

تحقیقات نشان می دهد کباب کردن گوشت با درجه ی حرارت بالا ترکیبات شیمیایی مضری در گوشت تولید می کند که خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد 0 دکتر سلام منبع در آمریکا خوردنگوشت بیش از حد کباب شده به گونه ای که سوخته به نظر آید ممکن است خطر ابتلا بهسرطان لوزالمعده را تا حدود 60 درصد در افراد افزایش دهد تحقیقات نشان می دهد کباب کردن به میزان 70 درصد بود محققان توصیه می کنند به هنگام استفاده از روش هایی چون ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *