جدول ترکیبات موادغذایی 410 قلم محصول پرمصرف ایرانی تدوین شد

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور گفت یکی از برنامه های مهم این مجموعه تدوین جدول ترکیبات مواد غذایی برای 410 قلم محصول پرمصرف ایرانی بوده که با تلاش محققان به نتیجه رسیده است به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا مرحله اول برنامه تدوین جدول ترکیبات غذایی کشور شامل غذاهای پرمصرف است که برای اولین بار در کشور در سال گذشته انجام شد و مرحله دوم این طرح برای غذاهای کم مصرف کشور تا اوایل سال آینده ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *