نصب چراغ راهنما روی مواد غذایی اطلاع رسانی به مردم با رنگ های قرمز، زرد و سبز

همزمان با روز جهانی چاقی و با هدف آگاه سازی عموم جامعه نسبت به چاقی برای اولین بار در سطح کشور چراغ راهنما بر روی مواد غذایی نصب می شود به گزارش ایلنا زهره پوراحمدی نماینده اداره کل نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت چاقی در بعضی از مواقع به خاطر دریافت مواد غذایی ایجاد می شود و ارتباط مستقیمی با بیماری هایی که ما به اصطلاح به آن می گوییم بیماری های غیر واگیر دارد مانند دیابت فشار خون بالا ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *