نظارت دامپزشکی بر تولید 125 تن گوشت کشتارگاهی

رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت با توجه به اهمیت سلامت و چرخه غذایی در سه ماه نخست سال جاری 125 تن انواع گوشت قرمز در کشتارگاه های استان مورد نظارت دامپزشکی قرار گرفت به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی مریم ملکی افزود در راستای نظارت بهداشتی بر تولید گوشت قرمز سالم و بهداشتی به صورت روزانه از کشتار دام سبک و سنگین در کشتارگاه ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *