نحوه صحیح مصرف 9 گزینه غذایی را بدانید

قبل از این که مقادیری شیر به چای خود بیفزایید این را بدانید که مطالعات نشان داده اضافه کردن لبنیات به چای سیاه خواص آنتی اکسیدانی چای را از بین می برد 1397 10 24 06 25 0 آوای سلامت منبع را بپزید مارچوبه این سبزی ارزشمند را آب پز نکنید این کار باعث خارج شدن ویتامین ث موجود در مارچوبه می شود بهتر است این سبزی را بخارپز و در نهایت کبابی کنید آب مارچوبه را که بخارپز شده دور نریزید و از آن برای تهیه سوپ و سس استفاده ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *