این مواد غذایی را در ظرف های چدنی نپزید!

غذاهایی مانند املت یا تخم مرغ می توانند به سطح تابه های چدنی بچسبند مگر این که شما از تابه های کاملا نچسب و دارای لایه های محافظتی استفاده کنید 0 سلامتیسم منبع همه ما به تابه های چدنیعلاقه داریم اما معمولا نمی دانیم که پختن بعضی از غذاها در این تابه ها می تواند طعم نامطلوبی به آن ها بدهد خود ظرف را خراب کند و حتی تمام تلاش شما برای طعم دارسازی غذاها را بی ثمر بگذارد در ادامه با مواد غذایینامناسب برای ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *