عادات غذایی نامناسب عامل اصلی گرسنگی پنهان است

رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت اصلی ترین دلیل گرسنگی پنهان در بین مردم فرهنگ عادات غذایی نامناسب و طراحی سبدغذایی متفاوت با نیازهای بدن است دکتر قدیر رجب زاده روز پنجشنبه به مناسبت هفته غذا و روز جهانی غذا در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود جامعه به سمت مصرف آن دسته از مواد غذایی حرکت کرده که انرژی و پروتیین مورد نیاز بدن را حتی بیش از نیاز تامین می کند اما به لحاظ تامین ریزمغذیهای مورد نیاز ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *