با خوردن آجیل بشقاب غذای خود را کوچک تر کنید

خوبی آجیل این است که بعد از مصرف افراد میلی به خوردن غذا ندارند و کمتر برنج می خورند به گزارش دولت بهار تخمه کدوی ریز یکی از بهترین گزینه هاست زیرا زمان زیادی طول می کشد تا فرد نیم سیر از آن را بشکند خوبی این دانه ها این است که فرد هم پذیرایی می شود هم کالری کمتری دریافت می کند مسلماً بادام پسته فندق بادام زمینی و راحت تر خورده می شوند و میزان مصرف در همان زمان بیشتر است در بین مغزها هم در درجه اول گردو ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *