مصرف ماهی چرب خطر مرگ زودرس را افزایش می دهد

متخصصان علوم پزشکی در سوئد عوامل جدیدی را شناسایی کرده اند که 50 درصد خطر مرگ زودرس را در انسان افزایش می دهند متخصصان علوم پزشکی در سوئد عوامل جدیدی را شناسایی کرده اند که 50 درصد خطر مرگ زودرس را در انسان افزایش می دهند به گزارش تیتربرتر این عوامل بی فنیل پلی کلر شده یا PCB هستند که در طول زندگی فرد در خون وی ذخیره می شوند متخصصان علوم پزشکی در دانشگاه اوپسالا پس از مطالعه روی افراد مسن طی 10 سال ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *