کردستانی ها روزانه بین 10 تا 12 گرم نمک مصرف می کنند

فرزام بیدارپور روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار اظهار داشت مصرف غذاهای چرب و شور یکی از مشکلات عمده غذایی ما است و این روند در سراسر کشور نیز بر همین روال بوده و زمینه ساز بسیاری از بیماری ها است وی با بیان اینکه براساس بررسی های انجام شده مصرف نمک در استان کردستان دو برابر استاندارد جهانی است افزود در حال حاضر حدود 25 درصد و در برخی موارد 35 درصد جمعیت استان به بیماری فشار خون مبتلا هستند که یکی از دلایل ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *