شستن، آب پز و سرخ کردن، سمی بودن قارچ سمی را از بین نمی برد

کارشناس بهداشت محیط و حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه سم قارچ سمی به هیچ عنوان از بین نمی رود گفت شستن پختن و سرخ کردن قارچ های سمی تأثیری در از بین بردن سم آن ندارد کارشناس بهداشت محیط و حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی کردستان تأکید کرد شستن آب پز و سرخ کردن سمی بودن قارچ سمی را از بین نمی برد کارشناس بهداشت محیط و حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه سم قارچ سمی به ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *