خطر مرگ زودرس با مصرف غذاهای بیش از حد فرآوری شده

نتایج یک بررسی نشان می دهد مصرف مواد غذایی که بیش از حد فرآوری شده می تواند خطر احتمالیِ مرگ را در مصرف کنندگان تشدید کند گروهی از متخصصان فرانسوی در بررسی های اخیر خود دریافتند افزایش 10 درصدی مصرف مواد غذایی که بیش از حد فرآوری شده می تواند خطر مرگ را حدود 14 درصد افزایش دهد به گفته این متخصصان خوراکی های فوق العاده فرآوری شده از تولیدات صنعتی هستند که حاوی ترکیبات و افزودنی های متعددی بوده و اغلب به شکل ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *