آشنایی با خواص و فواید سبزیجات قرمزرنگ

سبزیجات قرمز رنگ ممکن است به کاهش خطر ابتلا به دیابت پوکی استخوان و کلسترول بالا کمک کنند اما این تنها خاصیت چنین سبزیجاتی نیست این سبزی جات حاوی مواد مغذی گیاهی به نام آنتی اکسیدان ها ویتامین ها لیکوپن آنتوسیانین و مواد معدنی برای جلوگیری از ابتلا به سرطان بیماری های مزمن و تقویت سیستم ایمنی بدن هستند لیکوپن آنتی اکسیدانی است که نشان داده شده خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد ضمن این ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *