نان بربری شورترین نان کشور است

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور گفت بر اساس پایش انجام شده در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور میزان نمک در نان بربری بیشتر از سایر نان هاست آفتاب نیوز دکتر هدایت حسینی با اشاره به اهمیت مقدار نمک دریافتی در ایجاد بیماری پرفشاری خون گفت در راستای برنامه ریزی وزارت بهداشت انستیتو تغذیه برای سیاست گذاری در جهت کاهش عوامل خطر تغذیه ای برنامه پایش عوامل خطر تغذیه ای شامل ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *