غلبه بر کم خونی با کبابی خوشمزه

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی کباب را به علت داشتن ویتامین B12 آهن و اسید فولیک برای مبتلایان به کم خونی مناسب دانست کباب بختیاری حاوی انواع ویتامین A C D E گروه ویتامین های B مانند B1 B2 B6 B12 اسید چرب امگا 3 سدیم پتاسیم پروتیین منیزیم آهن کلسیم اسید فولیک روی سلنیوم کولین و اسید لینولییک است برای بررسی خواص کباب بختیاری و اینکه مصرف این کباب برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *