چگونه پوکی استخوان را از پا درآوریم؟ / روایت امام صادق از خواص سنجد

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی آش محلی را به علت داشتن اسید فولیک و آهن در افزایش خون سازی موثر دانست به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو یکی از غذا های محلی استان زنجان بوده که حاوی انواع ویتامین های A C E K گروه ویتامین های B مانند B 1 B 2 B 3 B 6 B 9 کربوهیدرات سدیم پتاسیم آهن کلسیم ید فیبر منیزیم منگنز اسید فولیک پروتیین روی زینک اسید آمینه تریپتوفان پلی فنول زآگزانتین لوتیین ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *