دستور تهیه یک نوع غذای محلی شمالی

در مطلب زیر می خواهیم دستور تهیه یک نوع غذای محلی شمالی به اسن نازخاتون را به شما آموزش دهیم به میزان لازم مراحل بادمجان ها را خوب بشویید و روی منتقل یا اجاق آن ها را جدا کنید و کاملا بکوبید تا له و یکدست شود 2 بادمجان ها را در ظرف مناسبی بریزید سپس گشنیز و ریحان خرد شده به همراه سیر کوبیده شده را به ظرف اضافه کنید نعناع خشک و نمک و فلفل را نیز افزوده و در آخر آبغوره یا آب انار را اضافه کرده و کمی هم بزنید ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *