کارشناس بهداشت مواد غذایی: مسمومیت و آلرژی با مواد شوینده را جدی بگیرید

از آنجا که بیشتر مواد شوینده از PH استاندارد برخوردار نیستند و موجب تحریکات پوستی می شوند باید هنگام استفاده از این مواد از دستکش استفاده کرد به گزارش گروه بهداشت و تغذیه حسین عبدالعزیزی کارشناس بهداشت مواد غذایی گفت مهم ترین عامل بروز آسیب های تنفسی به کارگیری مواد شوینده و جرم گیرها در غلظت بالا و نیز استفاده از آب داغ حین شست وشو است که تبخیر این مواد را افزایش می دهد وی افزود استفاده از ماسک ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *