از داخل این کیک «شکلات مذاب» بیرون می ریزد!

چاکلت لاوا کیک که یک نوع کیک شکلاتی است که وقتی آنرا برش میدهید شکلات ذوب شده از آن بیرون میریزد 6 خمیر به دست آمده را در قالب کاپ کیک 6 حفره ای از قبل چرب شده و آرد پاشیده شده بریزید و به مدت 14 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 220 درجه سانتی گراد 425 درجه فارنهایت قرار دهید تا کیک ها بپزند و قسمت میانی آنها کمی نرم و بلافاصله سرو کنید 7 آنها را با برگ نعناع تازه میوه های دلخواه و بستنی وانیلی تزیین کنید نکته ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *