طرز تهیه بابا غنوش؛ پیش غذای خوشمزه عربی

باباغنوش یا باباغنوچ یک پیش غذا یا یک دیپ ساده عربی است و می توان همراه غذا و یا با نان تکه های کرفس گوجه و سبزیجات سرو کرد سپس آن ها را در قابلمه با آب و کمی نمک بجوشانید اگر عجله دارید می توانید آن ها را بپزید تا پوست آن سیاه شود وقتی نرم شد آن ها را بکوبید اگر آن ها را پخته اید اول پوست آن را بکنید بادمجان ها را فشار دهید تا برخی از آب آن خارج شود این کار به رفع هرگونه تلخی کمک خواهد کرد حالا زیره سبز نمک ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *