آغاز پایش سبد غذایی خانوارهای ایرانی

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ضمن تشریح برنامه های غذایی این مرکز در سال جاری گفت بررسی سبد غذایی خانوارهای ایرانی در سال 97 آغاز شده و در سراسر کشور انجام می شود دکتر هدایت حسینی درباره مهم ترین اقدامات انستیتو تحقیقات تغذیه ای کشور در راستای ارتقاء سلامت غذایی در کشور و کاهش عوامل خطر گفت انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور به عنوان یکی از زیرمجموعه های وزارت بهداشت در حوزه سلامت غذا ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *