هرآنچه باید درباره ماست های کارخانه ای بدانید

ماست از تخمیر قند لاکتوز شیر و تبدیل آن به اسید لاکتیک به دست می آید برای تهیه ماست باید شیر کیفیت بالایی داشته باشد چون در غیر این صورت ماست به دست نمی آید در مورد ماست نکات قابل توجهی مطرح است که برای افزایش اطلاع خانواده ها به مواردی از آن اشاره خواهیم کرد ماست به واسطه داشتن اسید لاکتیک بافت ژل مانند و مزه ترشی دارد و از نظر تغذیه ای سرشار از پروتیین و برخی از انواع ویتامین های گروه B است میزان چربی ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *