مشکل وزارت بهداشت با نانوایی های سنتی

کنترل مصرف نمک یکی از عوامل مهم در کنترل فشارخون است و از آنجایی که نان قوت غالب ایرانیان است کاهش میزان نمک مصرفی در پخت نان همواره از دغدغه های جدی وزارت بهداشت به منظور جلوگیری از بروز فشارخون و بیماری های مرتبط با آن کنترل مصرف نمک یکی از عوامل مهم در کنترل فشارخون است و از آنجایی که نان قوت غالب ایرانیان است کاهش میزان نمک مصرفی در پخت نان همواره از دغدغه های جدی وزارت بهداشت به منظور جلوگیری ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *