نان سبوس دار یا سبوس مال!؟/ سلامتی مردم در گرو سود بیشتر

پزشکان بر مصرف نان سبوس دار تاکید دارند اما به گفته کارشناسان این حوزه در نانوایی های تهران و برخی شهرستان ها آرد سبوس دار وجود ندارد و برخی نانوایی ها نان را سبوس مال می کنند که این کار نه تنها برای سلامتی مناسب نیست بلکه دارای ضررهای متعددی نیز است حال سوال اینجاست آیا منافع جداسازی مواد مغذی از گندم مهمتر از سلامتی مردم است به گزارش حامدشایگان خبرنگار خبرگزای موج و رشته ای در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *