یک افزودنی غذایی که خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد

محققان آمریکایی در بررسی که به تازگی انجام دادند به ارتباط بین نوعی افزودنی غذایی رایج و مقاومت به انسولین پی بردند به گزارشتیتربرتر محققان آمریکایی در بررسی که به تازگی انجام دادند به ارتباط بین نوعی افزودنی غذایی رایج و مقاومت به انسولین پی بردند به گزارش تیتربرتر بررسی های اولیه حاکی از آن است این افزودنی خوراکی رایج متابولیسم بدن را به گونه ای تغییر می دهد که به افزایش احتمال ابتلا به دیابت منجر می شود ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *