طرز تهیه مقلوبه مرغ و بادمجان

برنج را حدود 1 تا 2 ساعت با مقداری نمک خیس کنید سپس قابلمه ای را آب کرده و بگذارید جوش بیاید برنج خیس خورده را داخل قابلمه بریزید بعد از اینکه مغز برنج نرم شد به قابلمه حدود 2 لیوان آب سرد اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش آن را در صافی بریزید به این عمل شوک دادن به برنج گفته می شود پیاز را ریز خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید مرغ را اضافه کنید و آن را نیز همراه ادویه و نمک و فلفل تفت دهید بادمجان ها را هم حلقه حلقه ببرید ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *