مواد غذایی که پس از دوبار گرم شدن سمی می شود

با گرم کردن دوباره برخی مواد غذایی نه تنها خواص آن ها از بین می رود بلکه به ماده ای سمی تبدیل می شوند علی محتشمی متخصص اطفال با اشاره به توصیه هایی برای گرم کردن غذای کودک اظهار کرد به طور معمول مادر ها غذا های کودک را در حجم زیاد تهیه کرده و هر بار در مقدار کم گرم می کنند اتفاقی که در برخی مواد ممکن است سلامت کودک را به خطر بیاندازد برخی مواد غذایی با گرم شدن دوباره خاصیت خود را از دست داده و به مواد سمی ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *