خواص و مضرات سماق

سماق دارای فوائد بسیار زیادی است که مصرف آن باعث بهبود بسیاری از بیماری ها می شود حاجی حیدری تصریح کرد طعم سماق ترش مزه و کمی گس است و به عنوان چاشنی بعضی غذا ها به خصوص همراه کباب کوبیده استفاده می شود حتی طبق تحقیقات و مطالعات گوناگون سماق به علت خواص آنتی اکسیدانی بالا از بروز سرطان پیشگیری می کند فوائد سماق در درمان بیماری هااین متخصص طب سنتی با اشاره به فوائد سماق در درمان بیماری ها اظهار کرد از اثرات ");

69 –

  نویسنده pwoارسال شده در

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *