محققان می گویند؛ جذب بهتر آنتی اکسیدان ها با آب پرتقال فریزری

به گفته دانشمندان دانشگاه سویل بهتر است آب پرتقال و سایر آب میوه هایی که حاوی آنتی اکسیدان هستند به صورت یخ مصرف شوند تا آنتی اکسیدان موجود در آنها بهتر جذب شود به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به گفته دانشمندان دانشگاه سویل بهتر است آب پرتقال و سایر آب میوه هایی که حاوی آنتی اکسیدان هستند   به صورت یخ مصرف شوند   ویتامین C موجود در آب پرتقال که همچنین به عنوان اسید اسکوربیک شناخته می شود ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *