چگونه میرزاقاسمی درست کنیم؟

میرزا قاسمی یکی از پر طرفدار ترین غذاهای گیلان و مازندران میباشد که در سراسر ایران این غذا محبوبیت خاصی دارد و به عنوان پیش غذا نیز سرو می شود 1 در ابتدا بادمجان ها را کباب می کنیم شما می توانید بادمجان ها را داخل فر و یا روی آتش کباب کنید سپس پوست آنها را کنده و سرهای بادمجان ها را جدا می کنیم پس از آن بادمجان ها را ساطوری می نماییم 2 حال نوبت به گوجه ها می رسد گوجه فرنگی ها را در آب جوش ریخته و ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *