نکاتی که در مصرف باقلا باید رعایت کنیم

باقلا محصولی پرخاصیت که خوردن آن به همه توصیه نمی شود محصول باقلا در فصل بهار رویش می یابد این محصول پرخاصیت در عین حال که مفید است برای برخی از افراد مضر بوده و مصرف آن توصیه نمی شود گلپایگانی هموتولوژیست کودکان گفت فاویسم یک نوع بیماری کم خونی ارثی است که به دنبال مصرف باقلی و بعضی از انواع دیگر مواد غذایی مثل نخود فرنگی و برخی از داروها ایجاد می شود در باقلی ماده ای به نام گلوگز شش فسفات وجود دارد ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *