سیب زمینی هایی که طعم مرگ می دهند!

بازرس انجمن علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران با اشاره به این که بافت سبز رنگ زیر پوست سیب زمینی مهمترین محل تجمع سم سولانین است گفت مصرف سیب زمینی های سبزرنگ باعث مسمومیت افراد می شود به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا دکتر بهادر حاجی محمدی با اشاره به ضرورت آگاهی اقشار مختلف جامعه از سم های گیاهی موجود در طبیعت اظهار کرد ارتقای سطح آگاهی افراد از سموم مختلف نقش مهمی در کاهش آمار بیماری ها ایفا می کند ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *