این غذای لذیذ سرطانزاست!

نتایج پژوهشی که توسط محققان کشور بر روی الگوی مصرف کباب به عنوان یک عامل سرطان زای بالقوه در کرمانشاه انجام شد نشان داد که پخت کباب در کرمانشاه از الگوی سالم پیروی نمی کند مصرف زیاد کباب و عادات غذایی ناسالم خطر سرطان زایی آن را افزایش می دهد بنابراین توجه به این موضوع از سوی مقامات وزارت بهداشت و متولیان سلامت عمومی ضروری است به گزارش عمومی در ایران است بر اساس آخرین مطالعات آماری و اپیدمیولوژیک ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *