طرز تهیه قلیه کدو

قلیه کدو خورشی است کاملاً گیاهی که در منطقه زرآباد الموت استان قزوین تهیه میشود معمولاً این خورش را به همراه چلو یا کته سرو میکنند   1 آب روی لوبیای خیس شده را خالی کرده و آن را در قابلمه ای حاوی مقداری آب بریزید تا 3 ساعت روی حرارت ملایم بپزد در اواخر پخت مقداری نمک به آن بیافزایید 2 در این فاصله سیر را در تابه ای حاوی روغن حرارت داده شده تفت دهید تا طلایی شود سپس زردچوبه و گردو را به آن اضافه کرده ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *