طرز تهیه دمی گوجه فرنگی

 دمی گوجه از آن غذاهای بسیار متداول در خانه های ایرانی است خوردن این غذا در همه مناطق کشور متداول است و متعلق به منطقه خاصی نیست     طرز تهیه 1 ابتدا گوجه ها را شسته و رنده کنید و یا در مخلوط کن پوره کنید برنج رابشویید و آن را به همراه دو لیوان آب و گوجه فرنگی پوره شده و نمک بگذارید دو ساعت خیس بخورد 2 در ظرف مناسب پیازداغ کنید و زعفران آبکرده و کمی زردچوبه و فلفل و نمک را در آن بریزید و آن را به برنج اضافه کنید ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *