هندوانه؛ از فواید تا عوارض!

مطالعات بسیاری نشان داده اند که افزایش مصرف مواد غذایی گیاهی مانند هندوانه خطر چاقی مرگ و میر کلی دیابت و بیماری قلبی را کاهش می دهد هندوانه حاوی تیامین ریبوفلاوین نیاسین ویتامین B6 فولات اسید پانتوتنیک منیزیم فسفر پتاسیم روی مس منگنز سلنیم کولین لیکوپن و بتایین نیز است هندوانه حاوی لیکوپن بیشتری نسبت به هر میوه یا سبزی دیگری است فواید هندوانهمصرف میوه ها و سبزی ها از انواع مختلف ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *