ناگفته های بادمجان؛ از شرایط نگهداری تا ارزش غذایی

آنتی اکسیدان های موجود در بادمجان مانند ویتامین های C و E سلنیوم و کاروتنوییدها در مقابله با پیشرفت انواع سرطان ها و برخی بیماری های قلبی عروقی نقش دارد خبرگزاری آریا هفته نامه سلامت ترجمه مریم سادات کاظمی بادنجان یا بادمجان یکی از بهترین سبزی هایی است که هر عدد آن به طور متوسط 200 تا 220 گرم وزن دارد رنگ اندازه و نوع آن با توجه به گونه های مختلف گیاه متفاوت است اما شایع ترین نوع مصرفی آن پوستی ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *