غذایی که در دوران نقاهت بیماری به دادتان می رسد

خورش دال عدس یکی از غذا های محلی استان بوشهر است که سرشار از انواع ویتامین های A C E گروه ویتامین های B مانند B1 B2 B3 B6 B9 کربوهیدرات سدیم عدس را به خوبی بشویید و با مقداری آب در حرارت ملایم بپزید سیب زمینی را خُرد و به عدس پخته شده اضافه کنید پیاز های تفت داده شده را هم به عدس پخته شده بیفزایید سیر را بکوبید و به همراه نمک فلفل سیاه و پودر زردچوبه به عدس پخته شده اضافه کنید رب گوجه فرنگی محلی ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *