8 توصیه برای پرهیز از مسمومیت غذایی در تابستان

هر بشقاب سینی یا ظرف و لوازم آشپزی که یک بار با محصولات خام در تماس بوده اند را پیش از استفاده مجدد برای نگهداری یا سرو غذای پخته بشویید آفتاب نیوز هر ساله افراد بسیاری در جهان ابتلا به بیماری های ناشی از غذا که گاهی اوقات به نام مسمومیت های غذایی نیز شناخته می شوند را تجربه می کنند خطر مواجهه با این شرایط در ماه های گرم سال هرچه بیشتر افزایش می یابد به نقل از تیست آو هوم با پیروی از توصیه هایی که در ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *