آیا پاستیل برای استخوان سازی خوب است؟

پاستیل اسنکی است که بعنوان بدون چربی بدون مواد نگه دارنده و محتوی 100 درصد ویتامین سی با میوه های طبیعی برچسب می خورد و کاملا سالم به نظر می رسد اما در واقع این گونه نیست به گزارش بلاغ بر اساس یک مطالعه جدید هشتاد و پنج درصد از اسنک های میوه ای که به فروش می رسند, مقدار شکر بیشتری از صمغ میوه دارند بعضی 6 14 گرم شکر در فقط یک سهم در مقایسه با تنها 7 گرم در یک سهم توت فرنگی دارند پاستیل ها به دلیل طرح ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *